Pagina's

True Colors in Paradiso Amsterdam, 24 januari 2016

Sinds een aantal jaren starten we ons jaarlijkse programma met een feest in Paradiso, True Colors om een bijdrage te leveren aan de emancipatie van de LHBTQ-groep en aanwezig te zijn bij de uitreiking van de Bob Angelo Penning aan een persoon/organisatie die zich uitzonderlijk heeft ingezet voor de betreffende gemeenschap. Alle deelnemende organisaties krijgen een podium. Om 17.00 uur verzamelden we ons bij het naastgelegenpand de Balie om samen naar het feest te gaan. We waren met een leuk clubje en hebben ons goed vermaakt aan de diversiteit van optredens en aanwezigen. Als natuurfreaks vallen onze bergschoenen op...



True Colors brengt de leiders en supporters van de Nederlandse LHBT-beweging samen voor een onvergetelijke avond in Paradiso. Het COC organiseert dit unieke evenement als blijk van dank naar de beweging, de achterban en haar leden.
True Colors is hét evenement waar bijna 2.000 LHBT-sympathisanten van honderden organisaties, nieuwe waardevolle connecties maken, terugblikken op gezamenlijke successen in de strijd voor gelijke rechten en het nieuwe ‘roze’ jaar tot inluiden onder het genot van spectaculair entertainment. 

De volgende editie van True Colors is op zondag 22 januari 2017.